Ophalen en Verzenden


Ophalen in onze vestiging te Pijnacker
U kunt uw bestelling op afspraak ophalen van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Indien u de bestelling wilt ophalen, kunt u telefonisch contact opnemen op 015 – 3617981. Let op: Afhalen kan alleen na het plaatsen van een bestelling via de website.

Ophalen bij een PostNL afhaalpunt
Tijdens de bestelprocedure heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te laten afleveren bij de dichtstbijzijnde PostNL afhaallocatie. U kunt kiezen uit meer dan 2000 afhaalpunten, zoals de Bruna, Primera, Karwei en Gamma. Zo hoeft u niet meer te wachten op de postbode! De bestelling wordt normaal gesproken de volgende werkdag bezorgd bij de betreffende afhaallocatie, waarna u eenvoudig na 15:00 uur uw order kunt afhalen(houd altijd uw Track en Trace in de gaten).
Alleen de besteller mag de order afhalen, neem daarom een geldig legitimatie mee.

Verzenden
Wij verzenden uw bestelling standaard met PostNL.
Alle bestellingen op werkdagen waarvan de betaling en verwerking voor 17:30 uur plaats vinden, versturen wij, indien op voorraad in onze magazijn te Pijnacker dezelfde dag. Bestellingen die geplaatst zijn op zaterdag worden tot 14:30 uur dezelfde dag verzonden.PostNL streeft ernaar om alle pakketten binnen 24 uur te berzorgen. 
Pakketten worden aangeboden van maandag t/m zaterdag. De verzendkosten in Nederland bedragen voor standaard colli’s €6,95. Voor zendingen met meerdere colli’s (€ 6,95 per collie) wordt er telefonisch contact opgenomen met u in verband met de meerkosten.

Voor België hanteren wij €13,50 aan verzendkosten.